Witte Schare viert 50-Jarig jubileum met een grote feestdag

05 juli 2024


Zaterdag 29 juni 2024 was een dag om nooit te vergeten voor de leden van De Witte Schare. Na maanden van voorbereiding vierde de club haar 50-jarig jubileum met een groot feest.

De dag begon met diverse clinics waaraan de deelnemers in konden deelnemen. Professioneel dubbelspeler Matwé Middelkoop, o.a. bekend van zijn deelname aan Wimbledon, en padelspecialist Bob van Lith waren aanwezig om hun expertise te delen. Ook eigen clubleden zoals Twan Weemen, Rob Vos, Nic Kroot, Kay van Son en Paul van Nistelrooij hielpen mee om de clinics in goede banen te leiden. Deelnemers wisselden elke 20 minuten tussen activiteit en rust, waardoor er een perfecte balans was tussen inspanning en ontspanning. Tussen alle deze ontspanning en inspanning door konden ook de jeugdige bezoekers die niet deelnamen aan de clinics genieten van verschillende activiteiten. Natuurlijk werd de innerlijke mens ook niet vergeten, iedereen kon heel de dag genieten van een hapje en een drankje.

De demowedstrijden trokken veel bekijks. Hier konden de aanwezigen genieten van de tenniskunsten van Matwé Middelkoop, de veelbelovende Bobbi Platenburg en andere clubtoppers.

Tijdens het officiële gedeelte nam voorzitter Mathieu Vissers het woord en passeerde kort de rijke geschiedenis van de vereniging. Ook vertegenwoordigers van de KNLTB en wethouder Van den Broek spraken lovende woorden over De Witte Schare.

Een speciaal moment was er voor de vier jubilarissen die al 50 jaar lid zijn van de club en/of de KNLTB: Rina van Son, Thea Schepens, Ria Vos en Frans Megens. Zij werden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap.

De feestdag werd afgesloten met een spetterende feestavond met muziek van DJ Rikkert en een optreden van artiest Randy Voet om 22.30 uur.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de feestcommissie, bestaande uit Willem, Janne-Mieke, Kees, Nicole, Paul en Twan, en natuurlijk aan alle anderen die hebben bijgedragen aan deze onvergetelijke dag.

Op naar de volgende 50 jaar!

 

Nieuwscategorieën