Vacature penningmeester

11 mei 2022

Omdat de huidige penningmeester aangegeven heeft om per einde van dit jaar te stoppen, zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het jou leuk om met een groep andere vrijwilligers deel te nemen aan het bestuur van onze tennis- en padelvereniging? Ben je nauwkeurig, betrouwbaar en wil je graag meehelpen bij het laten groeien van onze mooie vereniging?

Als penningmeester vorm je samen met de voorzitter en secretaris de kern van het verenigingsbestuur. Samen met de vier andere bestuursleden wordt je verantwoordelijk voor de besturing van onze vereniging.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Beheert de geldmiddelen van de vereniging;
  • Verzorgt de administratie van de inkomsten en uitgaven (Snelstart wordt nu hiervoor gebruikt);
  • Draagt, samen met de overige bestuursleden, zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid;
  • Vergadert maandelijks met de overige bestuursleden van de vereniging;
  • Onderhoudt contact met en ondersteuning van de ledenadministratie, bar- en sponsorcommissie;
  • Verzorgt de betalingen namens de vereniging;
  • Bereidt de Algemene Ledenvergadering voor (o.a. het afleggen van verantwoording voor de balans-, het resultaat en de begroting van de vereniging);

Je bent hier gemiddeld 1 a 2 uur per week mee kwijt, maar veel van deze taken zijn flexibel in te delen in je agenda. Naast bovenstaande taken heb je ook de mogelijkheid om je in te zetten voor diverse projecten die er binnen onze vereniging naar voren komen (denk bijvoorbeeld aan padel) of kleinere ad-hoc vraagstukken/problemen.

Het is zeker een leuke functie voor iemand die zich ervoor in wil zetten om de vereniging draaiende te houden en ervoor te zorgen dat we een gezellige en gezonde vereniging blijven!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met [email protected]

Nieuwscategorieën