Padelcompetitie voorjaar 2021

20 april 2021


Beste padellers,

Binnenkort, als het weer mag, willen we starten met een interne competitie voor padel. We willen kijken of we een leuke competities op kunnen zetten.  

Indien er voldoende animo is willen we per onderdeel in meerdere poules gaan werken, zoals je dat wellicht ook gewend bent van de interne tenniscompetities. Deze poules zullen we naar eigen inschatting indelen, maar om ons een beetje te helpen vragen we jullie een aantal vragen te beantwoorden. 

De eerste ronde van deze interne competitie is voor iedereen nieuw, ook voor ons als organisatie. Om eenduidigheid te houden willen we de KNLTB regels hanteren alsook de basis waarop de speelsterkte ingedeeld is. Een belangrijke regel: bij padel is het genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld.

Het kan zijn dat je jezelf (of door de organisatie) in de eerste ronde nog net niet helemaal op het juiste niveau hebt ingeschat, maar omdat dit een nieuwe competitie is binnen onze club vragen we aan iedere deelnemer hiervoor begrip. Na de eerste competitieronde werken met een promotie-/degradatiesysteem, zodat ieder team uiteindelijk snel zijn juiste plaats in de competitie zal vinden. 

Net als bij de andere interne competities die binnen onze club worden georganiseerd worden er tijdstippen gepland voor de wedstrijden. In eerste instantie zullen we daarbij, vanwege een hoge bezetting op de doordeweekse avonden, uit gaan van de weekenden, maar je bent zelf vrij om met je tegenstanders een ander tijdstip af te spreken. De banen worden ook voor deze competitie niet gereserveerd, dit zal je dus zelf nog moeten doen. 

Inschrijven doe je hier. We vragen je om aan te geven wie je dubbel partner is.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze worden gemaild aan: [email protected]

Bovenal hopen we dat jullie met deze competitie nog meer plezier krijgen in padel.

Let op: Je kunt je inschrijven t/m 9 mei.

De Padelcommissie

Nieuwscategorieën