Padel bij de Witte Schare

18 juli 2020

Maak kennis met Padel!


Hallo,

Naar verwachting zullen komende week de padelbanen worden opgeleverd.  Natuurlijk wil je als lid van de witte schare wel eens meemaken wat dat padellen nou inhoud (als je het nog niet  kent). Al was het maar om mee te kunnen praten. 
Maar pas op, de kans is groot dat je verslaafd raakt aan deze nieuwe balsport. Het is nie voor niets dat je steeds meer beroemdheden hoort die aan Padel doen. Zoals Ronaldo en Messi. Niet gek, want in de Latijnse landen is padel na voetbal al de tweede sport. 

Boek nu een clinic (€ 15 p.p.)bij onze gecertificeerde padeltrainer NIels (ja, dezelfde trainer als van het tennis).  Je leert dan meteen de basisprincipes  en technieken en kunt advies krijgen over aan te schaffen materialen. 

Naast een Clinic biedt de Witte Schare ook een kennismaking padel aan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij de kennismaking kun je een keer oefenen op de baan onder begeleiding van enkele leden en worden de spelregels uitgelegd. 

Wees snel met inschrijven want Vol is Vol.

Verder informatie en het aanmelden voor zowel de Clinic als de kennismaking vindt je door op deze link te klikken. Je komt dan in het boekingssysteem van Padel Brabant, dit is de organisatie die de Padel trainingen en clinics bij de Witte Schare gaat verzorgen. Werkt de link niet? Kopieer dan dit adres in je browser https://www.padel-brabant.nl/locaties/tv-de-witte-schare/informatie-inschrijven-clinics-kennismaking/ 

Tot snel!

Met sportieve groet,
De padel commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 486 462 651

Address

Dr. Langendijklaan 3
5374 RM Schaijk