Nieuwe website voor de Witte Schare

31 augustus 2019

Om de communicatie binnen onze mooie vereniging moderner, efficiënter en makkelijker te maken gaat binnenkort de website wijzigen.
 
Waarom?
Als Witte Schare gaan we verder gebruik maken van het pakket dat de KNLTB biedt. Het pakket biedt een geïntegreerd gebruik voor leden administratie, de club app, de website en nog meer functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat we sneller en beter met de leden kunnen communiceren.

Wat veranderd er?
  • Het uiterlijk wordt moderner en is geoptimaliseerd om op verschillende apparaten goed leesbaar te zijn. Dus ook op je telefoon of tablet is alles nog goed te zien en hoef je niet helemaal opzij te scrollen om bij een bepaald onderdeel te kunnen.
  • De website heeft een algemeen publiek toegankelijk gedeelte en na inlog een gedeelte waar enkel de informatie voor leden staat.
  • Het publieke gedeelte bevat een direct link naar de facebook pagina van de Witte Schare en biedt nieuwe leden de mogelijkheid zich direct in te schrijven.
 
Waar inloggen?
Rechts boven op de pagina staat Mijn Club. Druk hierop om naar het gedeelte van de website te gaan dat alleen voor de leden is.

Geen wachtwoord?
Als het goed is heb je al eens een wachtwoord ontvangen. Weet je je wachtwoord niet meer dan is dat ook geen probleem. Ga naar de site en als gevraagd wordt om het wachtwoord, kies dan voor wachtwoord vergeten. Je ontvangt het nieuwe wachtwoord in je mail.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 486 462 651

Address

Dr. Langendijklaan 3
5374 RM Schaijk