Laddercompetitie tennis inschrijven

13 oktober 2023


 Tennisliefhebbers opgelet!

Na het overweldigende succes van onze padelladder, zetten we nu een nieuw sportief avontuur in gang: De Witte Schare Tennis Dubbel ClubLadder! Het succes van de padelladder heeft ons geïnspireerd om ook voor tennis enthousiaste spelers een uitdagend en gezellig speelsysteem op te zetten.

Vanaf maandag 16 oktober begint dit spannende tennisavontuur waarbij plezier en competitie hand in hand gaan. Of je nu een beginnend of ervaren tennisser bent, dit is jouw kans om deel te nemen aan een leuke en uitdagende tennisladder.

Hoe werkt het?

Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je. Jij hebt de controle over wanneer je graag speelt, zodat het altijd in jouw agenda past. We zorgen voor een eerlijke indeling op basis van jouw speelniveau.

Klim omhoog op de ladder door te winnen van spelers met een hogere ranking. In deze dubbelspel-ladder speel je met een vaste partner. Alleen de captain meldt zich aan.

Het is dé ideale manier om je tennisvaardigheden te verbeteren, nieuwe tennispartners te ontmoeten en te genieten van gezellige wedstrijden op de tennisbaan.

Wil jij meedoen? Het enige wat je hoeft te doen is je niveau aangeven en aangeven op welke dagen je graag speelt. Meld je snel aan via onderstaande link:

 https://sportconnexions.com/nl/tennis/dewitteschare-tennis-dubbel/22802/

Schrijf je in en sluit je aan bij dit sportieve initiatief, geïnspireerd door het succes van onze padelladder bij De Witte Schare! 🎾 

Nieuwscategorieën