U bent hier

Voorstellen trainer

Trainer

Naam:      Niels Musters
Leeftijd:              27 jaar
Woonplaats:      Haaren
Licentie:              A en B

Motivatie:          Ik wil mijn lessen graag afstemmen op de behoefte van de deelnemers en zoek daarin een mix tussen techniek, tactiek en spelplezier.In het verleden heb ik een sport opleiding afgerond op het ROC te Tilburg waar bij ik afgestudeerd ben als sportmanager en trainer coach. Binnen deze opleiding heb ik mijn passie tot beroep kunnen omvormen en heb ik mijn tennistrainer licenties A en B gehaald.

Vervolgens heb ik een aantal jaar fulltime tennisles gegeven voor verschillende tennisscholen wat ik met veel liefde en plezier gedaan heb. In deze periode heb ik ook mensen met een verstandelijke beperking les gegeven die bij mij de interesse hebben gewekt om ook iets in de zorg te gaan doen. Zo heb ik een aantal jaar naast de tennislessen op een woongroep gewerkt voor mensen met een verstandelijke beperking en ben ik nu werkzaam in de ouderenzorg op een gesloten PG afdeling.

Vanwege werktijden is het erg lastig beide banen te combineren en heb ik besloten vanaf september weer als fulltime tennistrainer aan de slag te gaan met als hoofdclub De Witte Schare.

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer