U bent hier

Voorjaarscompetitie senioren 2019

Competitie voorjaar 2019

De winteroutdoorcompetitie zal binnenkort gaan beginnen, maar het is nu ook alweer tijd om je team in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2019.

Inschrijven voorjaarscompetitie
Om aan de voorjaarscompetitie deel te kunnen nemen moet de captain het team voor 12 December a.s. inschrijven via het digitale inschrijfformulier hieronder. Hierbij het verzoek om alles compleet en correct in te vullen omdat dit voor de VCL efficiënter werkt. Geef ook even aan in welke klasse je graag ingedeeld wilt worden. Kosten voor deelname bedraagt € 110 per team ongeacht het aantal thuis te spelen wedstrijddagen. Tijdens het ophalen van de competitiebescheiden in maart kunnen de kosten voor deelname per PIN betaald worden in het paviljoen (dus niet meer contant). Teams die (zonder enig voorafgaand bericht) de competitiebescheiden op de avond van uitreiking niet op komen halen, zullen een extra taak krijgen tijdens de competitie.

Indien op de sluitingsdatum blijkt dat er voor een bepaalde competitiedag meer teams ingeschreven hebben dan we kwijt kunnen, zal er door de VCL geloot worden. Hiervan wordt de teamcaptain op de hoogte gebracht, waarbij er (als er een mogelijkheid is) een alternatieve dag aangeboden wordt.

Bij het inschrijven voor de competitie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
• Betaling inschrijfgeld geschied door betaling via pin tijdens het ophalen van de competitiebescheiden in maart 2019.
• Elk team dat ingeschreven wordt is verplicht een bardienst te draaien. Draait het team deze niet of niet naar behoren dan zal het worden uitgesloten van deelname aan de voorjaarscompetitie 2020.

Met sportieve groet,

Ria van Tilburg
VCL De Witte Schare

Speeldata

Indeling teams
nog niet bekend
 

 
1 Start 2 Complete
Kies een klasse die voor de gekozen competitiesoort beschikbaar is.
als je bijvoorbeeld een hogere/lagere klasse wilt spelen, of men graag in de ochtend wil beginnen (graag ook toelichten!)
CAPTCHA
Dit is nodig om te kijken of je geen computer bent.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer