Toernooi sponsor

U bent hier

Verslag Manders Optiek & Juwelier Open Jeugdtoernooi 2016

Zeer geslaagd Manders Optiek & Juwelier Open Jeugdtoernooi 2016

Van 19 tot en met 27 maart hebben een kleine 60 tennissers deelgenomen aan het Manders Optiek & Juweliers open Jeugdtoernooi.

In de voorrondes, tijdens de poulewedstrijden zijn alle wedstrijden uitgespeeld. Veel partijen hadden een derde set nodig hadden om de wedstrijd uiteindelijk te beslissen. Het waren stuk voor stuk prachtige partijen.

Op 1e Paasdag vonden om 10 en 12 uur de finales plaats. Ook die dag viel de beslissing ook vaak pas na de derde set. De weergoden waren ons behoorlijk goed gestemd en het kleine zonnetje zorgde ervoor dat het terras lekker vol zat.

Tussen de partijen door, konden de kinderen en het meegekomen publiek genieten van een overheerlijk kopje soep, dat gesponsord was door Slagerij Geert van Kraaij. Hartelijk dank hiervoor. Na de laatste zinderende finales, waarbij zelf de blaren op de handen stonden, konden we beginnen aan de prijsuitreiking en aansluitend de loterij.

De finalisten werden allemaal beloond met een mooie beker. Voor alle deelnemers was er een loterij, waarbij sportkleding en een racket werd verloot. Deze prijzen en bekers zijn geschonken door Manders Optiek & Juwelier waar we Jan en Ilse hartelijk voor willen bedanken.

Al met al kunnen we dus terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en zien jullie graag volgend jaar weer terug! De uitslag en foto’s zijn terug te lezen en te zien op onze site.

De Jeugcommissie.

Plaatjes: 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer