Toernooi sponsor

U bent hier

Verslag en foto's Versgilde Clubkampioenschappen 2016

De Clubkampioenschappen 2016, gesponsord door Het Versgilde, zijn weer achter ons.

De onderdelen waren ingedeeld op actuele rating, jezelf hoger inschrijven was niet mogelijk, dus er moest altijd rekening worden gehouden met een finalewedstrijd in zicht.
Het eerste weekend zijn we rustig begonnen vanaf 12:00 uur tot begin van de avond. Schitterende weersomstandigheden en voldoende vrije banen zorgden ervoor dat iedereen op tijd aan de wedstrijd kon beginnen.
Spannende driesetters, wat minder spannende uitslagen, sportiviteit en gezelligheid, we hebben het deze week allemaal voorbij zien komen.
Dat tennis een sport is voor jong en oud is wel gebleken; onze oudste deelnemer Hans Scherer (73 jr) en jongste deelneemster bij de senioren was Lynn Vos (13 jr).
Lynn heeft samen met Pleun Vos de titel Clubkampioen in de hoogste klasse damesdubbel gewonnen, Joey van Orsouw en Patrick Hofman hebben de titel Clubkampioen hoogste klasse herendubbel in the pocket! Proficiat!!
Als nieuwe opzet was deze keer besloten om de finaledag op zaterdag te organiseren. Voor iedereen was dit nieuw en afwachten hoe dit zou gaan uitpakken. We kunnen wel zeggen dat het zeer geslaagd was, geweldige finales op de zaterdagavond en daarna in ons drukbezochte paviljoen nog tijd voor hapjes en drankjes tot in de late uurtjes.

We kunnen terugkijken op een fantastische week bij onze tennisvereniging met dank aan onze sportieve tennissers!

Plaatjes: 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer