U bent hier

Verslag en foto's oliebollentoernooi

Hé Oliebol!

Een paar dagen voor het nieuwe jaar gingen de jeugdleden van de Witte Schare de oliebollen alvast testen. Er waren veel kinderen die zich hadden opgegeven om mee te doen aan dit lekkere, maar vooral leuke toernooi. We zagen heel veel vertrouwde, maar ook veel nieuwe gezichtjes die stonden te popelen om te tennissen.

Zo’n vijfentwintig kinderen hebben meegedaan aan dit supergezellig Oliebollentoernooi! De kinderen speelden dubbel-, mix-, en singelpartijtjes tegen elkaar. Klein, groot, beginners en gevorderden…. Iedereen deed enthousiast mee!

Natuurlijk geen Oliebollentoernooi, zonder die lekkere Oliebol! De grote schaal met warme, vers gebakken, nog dampende oliebollen, veranderde in een oogwenk in een leeg bord met een paar troosteloze kruimeltjes. De kinderen lieten het zich goed smaken, samen met een volle beker warme chocolademelk. Voor de ouders was er een heerlijk glaasje glühwein!

Natuurlijk werd dit toernooi volgens traditie afgesloten met een potje `rond de tafel`. De “nieuwe” kinderen lieten zich goed gelden en sommige haalden zelfs bijna de finale. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen, maar aan alle leuke dingen komt een eind! De kinderen gingen met rode, frisse wangen en een goed gevulde buik naar huis! 2016 is lekker sportief geëindigd! Laat 2017 maar komen, want dan willen we jullie allemaal weer terug zien.

Het was wederom een zeer geslaagd toernooi!

Plaatjes: 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer