U bent hier

Sponsors

NIEUWE WEBSITE SPONSOR - DE KRIEKEPUT 
29 april 2012 - Eeterij/zwembad De Kriekeput nieuwe web-site sponsor
De sponsorcommissie heeft weer een extra web-site sponsor gevonden: Eeterij/zwembad De Kriekeput in Herpen. Eeterij/zwembad De Kriekeput is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens de Poort van de Maashorst. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij kunt u op ieder moment van de dag terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Tevens kunt u met kleine en grotere groepen bij De Kriekeput terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.
Klik op de link om een indruk te krijgen van de mogelijkheden bij De Kriekeput. 

Sfeerfilm

VAN MOURIK EN DE BIE JEUGDTOERNOOI SPONSOR
30 Jun - Notarissenkantoor Van Mourik en De Bie en tennisvereniging De Witte Schare zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Door middel van sponsoring maakt Van Mourik en De Bie het mogelijk het toernooi succesvoller en leuker voor kinderen te maken dan het afgelopen jaren al geweest is. Notaris Theo de Bie, tevens lid van T.V. De Witte Schare: "Wij sponsoren graag het toernooi, aangezien het om de jeugd gaat. Het is fijn om iets te kunnen doen voor een vereniging, waar zoveel vrijwilligers zich kosteloos voor inzetten”. Het toernooi zal onder de naam “Van Mourik en De Bie Clubkampioenschappen Jeugd Dubbel Mix” plaatsvinden van 2 juli t/m 12 juli. De sponsorcommissie van De Witte Schare bedankt Van Mourik en De Bie voor deze bijdrage en kijkt uit naar de samenwerking welke de vereniging in staat stelt om nog meer aandacht te besteden aan jeugd, evenementen en parkontwikkeling. Van 3 juli t/m 12 juli zal tevens de clubkampioenschappen senioren Enkel + Mix plaatsvinden. Inschrijving voor deze toernooien is inmiddels gesloten. Toeschouwers zijn van harte welkom. Voor meer informatie zie ook sponsor@witteschare.nl.

JANSSEN BML HOOFDSPONSOR OPEN TOERNOOI 
7 Jun - Assurantiekantoor Janssen BML en T.V. De Witte Schare zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Door middel van sponsoring maakt Janssen BML het mogelijk om het jaarlijks druk bezochte Open Zomer Toernooi nog succesvoller te maken dan het afgelopen jaren al geweest is. Wilfred Janssen, directeur eigenaar van Janssen BML en tevens lid van T.V. De Witte Schare: “Als ondernemer vind ik het een sociale verplichting om een (financiële) bijdrage te leveren aan het verenigingsleven in de dorpen waar onze klanten leven. Mijn gezin beleeft veel plezier aan het tennissen en daar wil ik graag iets voor terug doen. Omdat het Open zomer toernooi van de Witte Schare altijd het hoogtepunt van het tennisjaar in Schaijk is, was de keuze niet moeilijk. Met de kunstgrasbanen, prachtige ligging en gezellige paviljoen heeft de Witte Schare het gewoon ‘goed voor elkaar’ ”. Het toernooi zal onder de naam “Janssen BML Open” plaatsvinden van 15 t/m 21 juni en tot 31 mei kan er nog ingeschreven worden. De sponsorcommissie van De Witte Schare bedankt Janssen BML voor deze bijdrage en kijkt uit naar de samenwerking welke de vereniging in staat stelt om nog meer aandacht te besteden aan jeugd, evenementen en parkontwikkeling. Voor meer informatie zie ook www.witteschare.nl of sponsor@witteschare.nl

NIEUWE HUISSTIJL
28 Mrt - Vandaag is in een drukbezocht paviljoen onze nieuwe huisstijl onthuld. Dit is mogelijk geworden door de samenwerking met Van Gaal Plot & Reproservice. Wanneer je het park bezoekt zal het je niet ontgaan dat de winddoeken, sponsorbord, vlaggen, briefpapier, reclame op toernooi TV, etc. etc. allemaal volgens deze huisstijl zijn vormgegeven. Hiernaast zie je voor de eerste keer het logo. Namens de sponsorcommissie bedankt aan Vincent van Gaal en zijn team!

LCD TV VAN BEN VAN DIJK
18 Mrt - Voor Toernooi TV en reclame boodschappen van onze sponsoren waren wij als sponsorcommissie op zoek naar een LCD TV en een extra PC. Wilfred Langenhuizen heeft de sponsorcommissie in contact gebracht met Niels Meeuwesen van Ben van Dijk. Deze was bereid snel een schitterende LCD TV + ophangbeugel te leveren. Hierdoor is het mogelijk Toernooi TV komende Manders Optiek & Juwelier open jeugd toernooi al in te zetten. In ruil hiervoor krijgt Ben van Dijk komende jaar een winddoek op baan 1 met daarop hun logo. Niels Meeuwesen van Ben van Dijk bedankt. Een tweede hands laptop is beschikbaar gesteld door ICT Automatisering MANDERS.

OPTIEK & JUWELIER OPEN JEUGDTOERNOOI 
2009 17 Mrt - Het bestuur en de sponsorcommissie van tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk zijn erg blij dat we met Manders Optiek & Juwelier de eerste toernooisponsor kunnen presenteren. Doordat Mander Optiek & Juwelier ook in 2008 dit mooie toernooi al hebben gesponsord hebben zij mede de aanzet gegeven voor het nieuwe sponsorbeleid van de vereniging. Ilse Arts van Manders Optiek & Juwelier: "Wij sponsoren dit fantastische toernooi omdat we het goed vinden dat er voor de kinderen een leuk en gezellig toernooi wordt georganiseerd waar ze met veel plezier op terug kunnen kijken." Sponsoren zijn belangrijk voor de vereniging. Door hen is de tennisvereniging in staat om activiteiten en toernooien nog grootser op te zetten en dit zorgt automatisch voor meer deelnemers, bezoekers en niet onbelangrijk, publiciteit. Daarnaast kunnen zij met het sponsorbudget extra aandacht geven aan de jeugd, opleidingen, cursussen, evenementen en parkontwikkeling. Het sponsorcredo van de vereniging luidt dan ook: 'Steun onze sponsoren, want zij steunen De Witte Schare'.

VAN TILBURG SPORTSPONSOR VAN DE WITTE SCHARE 
27 Jan - Het bestuur en de sponsorcommissie van tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk zijn erg blij dat we met Van Tilburg Mode & Sport Nistelrode een exclusief contract hebben kunnen afsluiten betreffende de levering van sportartikelen aan onze vereniging. Sponsoren zijn immers belangrijk voor de vereniging. Door hen is de tennisvereniging in staat om activiteiten en toernooien nog grootser op te zetten en dit zorgt automatisch voor meer deelnemers, bezoekers en niet onbelangrijk, publiciteit. Daarnaast kunnen zij met het sponsorbudget extra aandacht geven aan de jeugd, opleidingen, cursussen, evenementen en parkontwikkeling. Het sponsorcredo van de vereniging luidt dan ook: 'Steun onze sponsoren, want zij steunen De Witte Schare'. Directeur Peter van Tilburg: "van Tilburg sponsort verenigingen in de regio vanuit maatschappelijke betrokkenheid, zo ook sinds vele jaren de Witte Schare. Met dit exclusief sportsponsorschap hopen wij een belangrijke bijdrage aan de tennisvereniging te kunnen leveren en de reeds bestaande samenwerking nog verder te intensiveren." Deze sponsorovereenkomst is aangegaan voor in ieder geval de eerstkomende drie jaar. Naast diverse reclame-uitingen op ons park zal op de tenniskleding en ballen het logo van Van Tilburg prijken. De Witte Schare heeft sinds kort een nieuw beleid opgezet voor sponsoring. Naast de titels hoofdsponsor en sportsponsor, biedt het beleid ruimte voor sponsoring van diverse reclame-uitingen op het park, in het clubblad, op de website alsmede op kleding. Ook kunnen sponsoren hun naam verbinden aan toernooien voor jeugd en/of senioren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.witteschare.nl of mailen naar sponsor@witteschare.nl.

AANKONDIGING HOOFDSPONSOR
24 Dec - Hoofdsponsor Bouwbedrijf Gebr. van der Heijden b.v. Met ingang van 2009 wordt Bouwbedrijf Gebr. van der Heijden b.v. uit Schaijk hoofdsponsor van onze tennisvereniging. Het bestuur en de sponsorcommissie zijn erg blij met dit hoofdsponsorschap. Sponsoren zijn immers belangrijk voor onze vereniging. Door hen zijn wij in staat om activiteiten en toernooien nog grootser op te zetten en dit zorgt automatisch voor meer deelnemers, bezoekers en niet onbelangrijk, publiciteit. Daarnaast kunnen wij met het sponsorbudget extra aandacht geven aan de jeugd, opleidingen, cursussen, evenementen en parkontwikkeling. Het sponsorcredo van de vereniging luidt dan ook: "Steun onze sponsoren, want zij steunen De Witte Schare". Herbert v/d Heijden, directeur van het bouwbedrijf en zelf ook lid van de vereniging, heeft het initiatief tot sponsoring genomen: “Wij doen alleen aan grootschalige sponsoring uit maatschappelijke betrokkenheid met het lokale verenigingsleven waar wijzelf maar onze ook diverse medewerkers van ons bedrijf lid van zijn. Door deze maatschappelijke betrokkenheid willen wij een bijdrage leveren aan de ambities van de vereniging. Daarnaast is ons werkgebied de laatste jaren en in de komende tijd meer regionaal en zelfs plaatselijk (denk aan Molengraaf en Akkerwinde) en willen als dankbaarheid daarvoor iets terugdoen voor de lokale maatschappij”. De sponsorovereenkomst is aangegaan voor in ieder geval de eerstkomende 3 jaar. Naast diverse reclameuitingen zal op de kleding van het eerste herenteam, die hoofdklasse spelen, het logo van de hoofdsponsor prijken. De Witte Schare heeft sinds kort een nieuw beleid opgezet voor sponsoring. Naast de titels hoofdsponsor en sportsponsor, biedt het beleid ruimte voor sponsoring van diverse reclameuitingen op het park, in het clubblad, op de website alsmede op kleding. Ook kunnen sponsoren hun naam verbinden aan toernooien voor jeugd en/of senioren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.witteschare.nl of mailen naar sponsor@witteschare.nl

SPONSORBELEID ACTIEF
30 Sep - Gisteravond is er een vergadering geweest waarin de nieuwe sponsorcommissie officieel aangesteld is. Mathieu Vissers, Sander Scherer en Marcel van Ganzewinkel gaan zich actief inzetten om het sponsorbeleid vorm te geven. Het sponsorbeleid is met het bestuur besproken en inmiddels is er ook een sponsorbrochure gemaakt welke de potentiele sponsoren een beeld geven van de mogelijkheden. Natuurlijk kan in overleg met de sponsoren en de commissie van de brochure worden afgeweken. De komende weken zullen de bestaande sponsoren actief worden benaderd en via de site houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Lees meer... SPONSORCOMMISSIE IN OPRICHTING 5 Sep - Afgelopen week is er weer een vergadering geweest van een aantal leden welke een sponsorbeleid voor de Witte Schare hebben opgesteld en dat met een afvaardiging van het bestuur hebben besproken. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een sponsorbrochure waarin de mogelijkheden voor advertenties, buitenreclame, toernooi- en evenement sponsoring, kledingsponsoring etc. overzichtelijk staan opgesomd. De doelstelling is om meer inkomsten te genereren voor de club, de sponsoren meer waar voor hun geld te geven en alle sponsoractiviteiten zodanig te coordineren dat het een eenduidig geheel vormt en niet ten koste gaat van ons prachtige tennispark. Heeft u suggesties of interesse dan is de sponsorcommissie in oprichting te bereiken via sponsor@witteschare.nl. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van de vorderingen.

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer