U bent hier

Reanimatie en AED avond 2016

Maandagavond 7 november 2016. Aanvang 19.00 uur in ons paviljoen.

Verzorgd door Mirjam de Louw en René van Kollenburg

Wat leert u tijdens de avond bijeenkomst Reanimatie en AED?

* De 4 stappen van EHBO

* Toepassen van hartmassage en mond-op-mond beademing

* Toepassen van AED (Automatic External Defibrillator)

* Een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen

Ook dit jaar hebben wij bij De Witte Schare René van Kollenburg en Mirjam de Louw bereid gevonden om weer een avond reanimatie en AED gebruik te verzorgen. Hieraan zijn geen kosten verbonden! Dit omdat het fijn en zeer wenselijk zou zijn dat zoveel mogelijk leden weten wat ze kunnen en moeten doen wanneer zij in een situatie terecht komen waarbij iemand acute hulp nodig heeft.

De AED waarover wij de laatste jaren konden beschikken is door de bouw van ons nieuwe paviljoen helaas verplaatst naar Ons Stekkie aan de overkant van de weg. Het herplaatsen door de gemeente ( op herhaaldelijk verzoek ) wordt jammer genoeg niet gedaan, vandaar dat wij als bestuur besloten hebben zelf een AED te kopen. De AED die wij nu zelf als vereniging aanschaffen zal op deze avond worden gedemonstreerd en ingezet. Daarom het verzoek aan alle leden, kom zoveel mogelijk naar de reanimatieavond die speciaal voor jullie gehouden gaat worden. Een goede uitleg en gebruik van de AED kan voor je zelf en een ander van grote waarde zijn.

Mocht u, als bedrijf of persoonlijk, een financiele bijdrage beschikbaar willen leveren voor de aanschaf van de AED, neem dan contact op met onze sponsorcommissie of het bestuur.

Voor deelname: Aanmelden voor zondag 23 oktober via e-mail tonnyenriavantilburg@gmail.com

Met vriendelijke groet, René, Mirjam en Ria

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer