U bent hier

PR commissie

De PR commissie bestaat uit de volgende leden:

PR-Commissie Kevin Strik Facebook prcommissie@witteschare.nl
  Dirk Markink Website prcommissie@witteschare.nl
  Mariëtte Mulder Externe Communicatie

prcommissie@witteschare.nl

06-20334626

  Rob Reijnen Mailinglijst / Facebook

prcommissie@witteschare.nl

06-12065611

Belhamel Ton Reijnen Belhamel belhamel@witteschare.nl
  Inge van Dongen Belhamel  belhamel@witteschare.nl

Een tijdje geleden zijn we samen gekomen met onze PR Commissie om te kijken hoe we ons het beste kunnen inzetten voor de club. We zien dat over de commissies heen de promotie van activiteiten overal net even anders gaat en wij willen dat als commissie proberen structureel goed op te pakken. Wisten jullie dat wij bijvoorbeeld ook een toernooi of activiteit onder de aandacht kunnen brengen via lokale blaadjes? De PR Commissie wil jullie graag laten weten wat wij voor jullie kunnen betekenen.

De PR Commissie biedt ondersteuning bij het promoten van activiteiten via

–                    Facebook
–                    Website
–                    Belhamel
–                    lokale kranten
–                    mailing

Voor het inzetten van deze middelen is het van belang dat jullie zelf het materiaal (tekst/foto/afbeelding) aanleveren, wij zullen dan het materiaal via zoveel mogelijk kanalen aanbieden.
Je tekst en een duidelijke foto(s) kun je mailen naar prcommissie@witteschare.nl. Graag onbewerkte foto’s gebruiken en niet in een te klein formaat mailen. Graag ook de tekst onopgemaakt, elk medium vraagt namelijk om zijn eigen opmaak, waardoor het voor ons juist meer werk is om alles geschikt te maken voor plaatsing.
Laat ons weten via welk medium je promotie wil maken. Wij zorgen dan voor de plaatsing.
Op dit moment testen we ook een Clubapp. Echter de mogelijkheden hiervan zijn nog te beperkt om actief te gebruiken. Mocht dat in de toekomst wel het geval worden dan zal plaatsing op de Clubapp ook tot de standaard mogelijkheden gaan behoren.
Wil je dat we eens met je meedenken over de pr van een evenement, of heb je nog goede andere ideeën voor ons, dan komen we graag eens aanschuiven bij een vergadering.
Indien er een wijziging plaats vindt in de samenstelling van een commissie dan is het handig dat (naast Han Scherer) ook de wijziging aan ons wordt doorgeven. Wij passen dan de gegevens aan op de site. Ook horen wij het graag als er iets op de site staat wat niet meer klopt. Zo houden we de site up-to-date!
Voor vragen en/of tips, of weet je iemand die het leuk vindt om onze commissie te komen versterken, laat het ons weten en stuur een mail naar prcommissie@witteschare.nl

Groetjes van de PR Commissie
Dirk Markink, Rob Reijnen, Kevin Strik en Mariëtte Mulder

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer