U bent hier

Oliebollentoernooi 2014

Wat een sportieve kinderen bij de Witte Schare! Ondanks dat het toernooitje verzet was vanwege sneeuw van vrijdag naar zondag, kwamen de kinderen in grote getalen opdagen! Deze keer werkte het weer gelukkig wel mee. De banen waren in een paar dagen weer omgetoverd van een wit skioord naar onze oude, vertrouwde tennisbanen, met warempel een stralend zonnetje aan de hemel! Alle ingrediënten waren aanwezig voor een toptoernooi, maar gelukkig ook om heerlijke oliebollen te bakken!

Zo’n dertig kinderen hebben meegedaan aan dit super, gezellig Oliebollentoernooi! De kinderen speelden dubbel- en mixpartijtjes tegen elkaar.  Klein, groot, beginners en gevorderden…. Iedereen mocht meedoen!

Geen Oliebollentoernooi natuurlijk zonder die Oliebol! De grote schaal met warme, vers gebakken, nog dampende oliebollen gingen er dan ook in als…. samen met een beker warme chocolademelk. Voor de ouders was er een heerlijk glaasje glühwein!

Natuurlijk werd dit toernooi volgens traditie afgesloten met een potje `rond de tafel`. Zoals gewoonlijk werd er weer fel gestreden om de finaleplaats!

Hierna nog even een oliebolletje als toetje en de kinderen gingen met rode, frisse wangen  en een gevulde buik naar huis! 2015 is lekker sportief begonnen! Volgend jaar willen we jullie allemaal weer terug zien, want het was wederom een zeer geslaagd toernooi!

Foto's  (Klik hier voor de foto's als de foto's niet getoond worden)

 

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer