U bent hier

Najaarscompetitie 2019

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. In 2018 deden er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 jeugdteams aan de Kia World Tour. Dat zijn in totaal ruim 900 teams meer dan in 2017. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie én alle relevante links voor de Najaarscompetitie.

Speeldata 2019

De Najaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin september en loopt tot eind oktober. Klik hier voor de speeldata 2019.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Najaarscompetitie? Geef je dan op door het invullen van het digitale inschrijfformulier op onze site, T.V. De Witte Schare. Dit moet je dan doen voor zaterdag 15 juni 2019. De kosten voor deelname aan de najaarscompetitie bedraagt 110.00 euro per team en kan alleen tijdens het ophalen van de competitiebescheiden met pin betaald worden. Je kan alleen deelnemen op donderdagochtend, Dames 17 +, vrijdagmiddag/avond Heren 50 +, en op zaterdag Dames, Heren en Gemengddubbel allen 17 +. De teams op vrijdagavond en zaterdag worden verzocht een bardienst op zich te nemen en ook voor een goede afsluiting te zorgen.

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. 

 

Succes met de komende clubactiviteiten en de vele opentoernooien die in de komende periode plaatsvinden. Met sportieve groet, familie van Tilburg, Tonny, Teun en Ria jullie VCL’s van De Witte Schare.

 
1 Start 2 Complete

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer