Toernooi sponsor

U bent hier

Manders Optiek & Juwelier Open Jeugdtoernooi 2015

Afgelopen week hebben meer dan 70 tennis(st)ers zich op zeer sportieve en fanatieke wijze hun wedstrijden gespeeld. Onder koude maar gelukkig droge weersomstandigheden hebben we vele mooie en spannende wedstrijden kunnen aanschouwen waarvan zowel publiek en kinderen van hebben genoten.

Bij de categorie Oranje werd er op woensdagmiddag, onder een heerlijk zonnetje,  gestreden voor die felbegeerde 1e en 2e plaats.

Voor alle andere spelers werden er gedurende de week in poules gespeeld, waarbij uiteindelijk op zondagmiddag de finales gespeeld konden worden, dit gebeurde in de categorie Meisjes  /Jongens Enkel  en Meisjes en Jongens Dubbel.

Tussen de finales door konden alle deelnemers en het publiek genieten van een heerlijk kopje soep, dat geschonken was door Slagerij Geert van Kraaij. Dit was mede gezien de koude weersomstandigheden een heerlijke versnapering om vervolgens weer buiten de finalewedstrijden  te aanschouwen.

Onze dank gaat hiervoor dan ook uit naar Slagerij Geert van Kraaij.

Het publiek heeft zeker ook genoten van de vele spannende finales, nadat alle finales gespeeld waren mochten zowel de winnaar als ook de verliezend finalisten een mooie beker in ontvangst nemen. Aansluitend was er nog een loterij met vele leuke prijzen waaronder diverse tenniskleding, diverse tennisartikelen met als hoofdprijs een tennisracket.

Zowel de mooie bekers en de prijzen van de loterij weren gesponsord door de naamgever van het toernooi:  Manders Optiek & Juwelier.

Nadat er nog een groepsfoto van de aanwezige deelnemers gemaakt werd ging iedereen met een blij en trots  gevoel huiswaarts.

Wij hebben er ontzettend van genoten en we hopen natuurlijk dan ook  dat iedereen volgend jaar weer meedoet.

Groetjes,

De Jeugdcommissie

Foto's (Klik hier voor de foto's als de foto's niet getoond worden)

plaatje voor teaser: 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer