U bent hier

Interne competities 2018 - 2019

INTERNE COMPETITIES SENIOREN TV DE WITTE SCHARE
Bij TV de Witte Schare kun je als lid deelnemen aan diverse interne competities. Alle wedstrijden worden gespeeld op tijd namelijk 1 uur. De competities lopen vanaf de 2e helft van september t/m april. Via de website en in het clubblad kun je zien vanaf wanneer je weer in kunt schrijven voor de desbetreffende competitie. De regels en puntentelling is bij alle competities hetzelfde. Bij een stand van 5-5 wordt een tie-break gespeeld (i.p.v. bij 6-6) Wedstrijdduur 1 uur Set afgemaakt en gewonnen( met 2 punten verschil winnar 4 punten verliezer 0 punten) Set afgemaakt en gewonnen (met 1 punt verschil winnaar 3 punten verliezer 1 punt) Set niet afgemaakt en voorsprong( met 2 punten verschil winnaar 4 punten verliezer 0 punten) Set niet afgemaakt en gewonnen (met 1 punt verschil winnaar 3 punten verliezer 1 punt) Hieronder geven we een opstelling van de soorten interne competities. 

INTERNE COMPETITIES 2018-2019
Begin september 2018 gaan we weer van start met de interne competities. Je kunt je vanaf nu weer inschrijven om deel te nemen aan een of meerdere onderdelen. Voor de dubbelcompetities geldt dat iedereen zich individueel moet opgeven. (Met uitzondering van de gemengd dubbel competitie). De laatste jaren blijkt steeds meer dat er niet op de geplande tijdstippen gespeeld wordt (dit geldt voor de maandag en dinsdagavond)  terwijl er toch banen gereserveerd zijn voor deze competitie. Vanaf het nieuwe seizoen worden welke de wedstrijden gepland maar er worden geen banen meer gereserveerd. Je moet gewoon afhangen op het tijdstip dat je speelt.

Voor de gemengd dubbel op vrij dag is het niet mogelijk om nog restricties op te geven omdat we minder speeldagen hebben in verband met de externe competitie op vrijdagavond welke start in week 46.   

INTERNE DUBBEL COMPETITIE HEREN (DINSDAG-AVOND)
Door je in te schrijven met je partner neem je deel aan een interne herendubbel competitie. Je wordt, afhankelijk van de eindstand van de vorige competitie(voor nieuwe deelnemers wordt gekeken naar de sterkte), ingedeeld in een poule waarbij je  tegen de andere koppels van de poule een wedstrijd van 1 uur speelt op de door ons aangegeven geplande datum en tijd. Er wordt echter geen baan meer gereserveerd je moet gewoon afhangen. Als alle wedstrijden zijn gespeeld dan wel de einddatum is verstreken wordt de eindstand opgemaakt. De nummer 1 en 2 van de poule promoveren naar een hogere poule, terwijl de laatste en voorlaatste van deze poule degraderen naar een poule lager. Speeltijden 19.30, 20.30 en 21.30.

Contactpersoon: Peter Kroos

INTERNE ENKEL COMPETITIE HEREN

Door je in te schrijven neem je deel aan een interne herenenkel competitie. Je wordt, afhankelijk van de eindstand van de vorige competitie(voor nieuwe deelnemers wordt gekeken naar de sterkte), ingedeeld in een poule waarbij je  tegen de andere deelnemers  van de poule een wedstrijd van 1 uur speelt. De wedstrijden worden gepland op de zondagmorgen maar het staat de deelnemers vrij om deze wedstrijd naar een ander tijdstip, bij voorkeur in dezelfde week te spelen. LET OP VOOR DE COMPETITIE WORDEN GEEN BANEN GERESERVEERD!

Als alle wedstrijden zijn gespeeld dan wel de einddatum is verstreken wordt de eindstand opgema akt. De nummer 1 en 2 van de poule promoveren naar een hogere poule, terwijl de laatste en voorlaatste van deze poule degraderen naar een poule lager. 

Contactpersoon: Mari Zwaans 

INTERNE DUBBEL COMPETITIE DAMES (WOENSDAGMORGEN)

Deze competitie gaat het hele jaar door met uitzondering van vakanties. De speeltijden zijn 9.15u en 10.15u.

Als je aan deze competitie mee wil doen stuur dan een mailtje naar internedubbels@witteschare.nl.

 Contactpersoon: Annelies Vos

INTERNE DUBBEL COMPETITIE DAMES (MAANDAG-AVOND)

Door je in te schrijven neem je deel aan een interne damesdubbel competitie. Je wordt, afhankelijk van de eindstand van de vorige competitie(v oor nieuwe deelnemers wordt gekeken naar de sterkte), ingedeeld in een poule waarbij je tegen de andere deelnemers van de poule een wedstrijd van 1 uur speelt op de door ons aangegeven geplande datum en tijd. Er wordt echter geen baan meer gereserveerd je moet gewoon afhangen. Als alle wedstrijden zijn gespeeld dan wel de einddatum is verstreken wordt de eindstand opgemaakt. De nummer 1 en 2 van de poule promoveren naar een hogere poule, terwijl de laatste en voorlaatste van deze poule degraderen naar een poule lager. Speeltijden 19.00, 20.00 en 21.00.

Contactpersoon: Kim Zoutendijk

INTERNE ENKEL COMPETITIE DAMES

Door je in te schrijven neem je deel aan een interne damesenkel competitie. Je wordt, afhankelijk van de eindstand van de vorige competitie(voor nieuwe deelnemers wordt gekeken naar de sterkte), ingedeeld in een poule waarbij je tegen de andere deelnemers van de poule een wedstrijd van 1 uur speelt. De wedstrijden worden gepland op de zondagmorgen maar het staat de deeln emers vrij om deze wedstrijd naar een ander tijdstip, bij voorkeur in dezelfde week te spelen. LET OP VOOR DE COMPETITIE WORDEN GEEN BANEN GERESERVEERD!

Als alle wedstrijden zijn gespeeld dan wel de einddatum is verstreken wordt de eindstand opgemaakt. De nummer 1 en 2 van de poule promoveren naar een hogere poule, terwijl de laatste en voorlaatste van deze poule degraderen naar een poule lager. 

Contactpersoon:  Masja van der Heijden

INTERNE COMPETITIE GEMENGD-DUBBEL (VRIJDAGAVOND)

Net als het afgelopen seizoen wordt interne gemengd-dubbel competitie weer in teamverband gespeeld. 

1.    Elk team bestaat uit minimaal 4 personen. (2 mannen en 2 vrouwen) Natuurlijk mogen er ook meerdere personen deel uit maken van een team zodat er onderling gewisseld kan worden.

2.    Elk team speelt op een ingeplande avond 2 x 2 wedstrijden van 1 uur. De aanvangstijd van de 1e wedstrijd is om 19.00 uur, 20.00 uur of 21.15 uur. Per team speel je op een avond 1 Herendubbel, 1 Damesdubbel en 2 wedstrijden Gemengd dubbel.

3.    De teamcaptain kan de inschrijving verzorgen voor het hele team. Vul de gegevens van de contactpersoon in en geef bij Clubcode 53629  op. Bedenk een originele naam voor het team en vul dit in op het volgende scherm. Kies voor onderdeel gemengd dubbel en voeg het team toe. Nu kun je de spelers toevoegen die in het team meespelen. Als je minimaal 4 spelers hebt opgenomen in het team kun je de gegevens opslaan. (telkens als je een naam hebt toegevoegd moet je kiezen voor speler toevoegen.) Het is helaas niet mogelijk online je verhinderingen door te geven. Mocht je als team verhinderingen hebben geef het dan door via de mail dan houden wij er rekening mee bij het inplannen van de wedstrijden.

4.    Ook kun je je individueel dan wel als koppel inschrijven. Dit gaat hetzelfde als bij punt 4 maar kies dan als teamnaam onbekend zodat wij daarvan teams kunnen maken.

5.    Afhankelijk van het aantal teams welke ingeschreven hebben worden er poules gevormd van 4 of 5 teams welke ongeveer dezelfde speelsterkte hebben.

6.    Je speelt dan op 3 of 4 vrijdagen de interne competitie.

7.    Je kunt geen verhinderingen meer opgeven omdat we maar een beperkt aantal vrijdagen kunnen spelen i.v.m. de externe competitie op vrijdagavond welke start vanaf 16 november 2016. Mocht een team niet verschijnen dan krijgt het andere team de punten. Natuurlijk mag dit team wel met invallers spelen mits ze een gelijke speelsterkte hebben en geen poule hoger spelen.

8.    Na de eerste helft van het seizoen (najaar) geldt ook een promotie- en degradatieregeling.

9.    De puntentelling zal gelijk zijn aan de huidige opzet. Dat wil zeggen dat er per individuele wedstrijd 8 punten zijn te verdelen. Per team derhalve 32 punten per we dstrijddag.

Contactpersoon: Mariëlle van der Heijden

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar internedubbels@witteschare.nl

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer