U bent hier

Hé Oliebol…..

Op 30 december was het weer zover… Het oliebollentoernooi voor alle jeugdleden stond gepland en kon dit jaar zonder maar enige strubbeling gewoon doorgaan. Waar vorig jaar de sneeuw enigszins nog roet in het eten gooide, was daar dit jaar totaal geen sprake van.

Met een stralend winterzonnetje die de warmte tot een behaaglijk tennis-temperatuurtje deed oplopen, konden zo’n 25 kinderen lekker een potje tennissen waarna ze konden smullen van de door Peggy heerlijke vers gebakken oliebollen. Klein en groot speelden lekker sportief, maar ook fanatieke partijtjes tegen elkaar. De ouders konden zich lekker opwarmen bij het vuur en even bijkomen met een heerlijk gluhwijntje… De kinderen waren zo verhit, dat opwarmen niet nodig was, maar ondanks dat gingen de oliebollen en chocolademelk er toch goed in.

Natuurlijk werd dit toernooi zoals volgens traditie afgesloten met een paar potjes “Rond de tafel”. Het was leuk om te zien dat hier de jongere kinderen zich goed lieten gelden en zich niet zomaar van de “grasmat” lieten spelen.

Moe en voldaan en met rode wangen ging iedereen weer naar huis. Het oliebollentoernooi was wederom geslaagd.

Graag zien we iedereen in maart weer terug bij het Manders Toernooi!

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer