U bent hier

50plus toernooi

Op vrijdag 27 maart 2015 staat het KNLTB toernooi voor 50 plussers bij De Witte Schare voor de 15 keer gepland. Dit toernooi is voorbehouden aan 50-plussers en toegankelijk voor alle 50-plussers die, waar dan ook, tennissen. Er worden voor de middag twee wedstrijden van ± 45 minuten gespeeld en ook in de middag weer twee wedstrijden van ± 45 minuten. Tussen de middag worden de deelnemers net als andere jaren verrast met een lekkere lunch en kop verse soep . Na het toernooi is er nog voldoende tijd over om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Vrijdag 27 maart 2015 wordt georganiseerd door:
De Witte Schare, Schaijk.

Welke categorieën worden er gespeeld (HD / DD / MIX) Inschrijving deelname kan alleen via

E-Mail,( tonnyenriavantilburg@gmail.com ) gedaan worden: Er wordt gespeeld met wisselende partners.

De ontvangst is om 9.00 uur. De eerste partijen beginnen om 9.15 uur, de laatste partijen eindigen rond 15.00 uur.

Er wordt gespeeld in poulevorm met 4 partijen van elk ± 45 minuten. U ontvangt bericht van inschrijving, wanneer U zich per E-mail aangemeld hebt. Het inschrijfgeld bedraagt € 8.00 per persoon. Manier van innen inschrijfgeld: deze moet men contant voor aanvang 1e wedstrijd betalen aan de wedstrijdtafel. De inschrijving sluit op 20 maart 2015. Telefoonnummer paviljoen: 0486-462651 De wedstrijdleiding is in handen van Dhr. Marcel Loeffen en Mevr. Ria van Tilburg – Gies.

Opmerkingen: Mogelijk moet er rekening gehouden worden met bouwwerkzaamheden, voor ons nieuw te bouwen paviljoen. Graag tot ziens op vrijdag 27 maart.

Met sportieve groet Marcel Loeffen en Ria van Tilburg-Gies

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer